Why even bother er en veldig kompleks forestilling som kan være vanskelig å følge med på til tider. Stykket handler om en mann, 27-åringen Joakim, i slutten 20-årene, som spiller ut ulike situasjoner som folk flest må gå gjennom i hverdagen. Som for eksempel den ene natten du virkelig trenger en god natts søvn, men hjernen din bestemmer seg for å gruble over hele livet. Plutselig har åtte-timers søvnen blitt omgjort til en to-timers høneblund. Etter gode lattere ut gjennom forestillingen blandet med en bunch selvironi, kom det fram at han Joakim, egentlig, var ganske misfornøyd med livet, og seg selv. 

Forestillingen besto av kun en skuespiller alene, og han hadde spilt inn stemmer til mange forskjellige roller og hadde samtaler med seg selv. Man fikk et innblikk i tankene hans. 

Vi SUS-ere synes at dette var en veldig god forestilling, og det at stykket inkluderte flere ulike elementer innenfor scenekunst gjorde at forestilling fikk litt mer liv. Det hadde mye humor og mye spilling på selvironi, noe som ofte treffer publikum veldig godt. Selvironien gikk etter hvert over til selvkritikk, noe som var et stort skifte i forestillingen, og i slutten tar han en annen vinkling, og snakker mer om underliggende, mer triste følelser. 

Flere av oss synes at dette var en av de beste forestillingene vi har vært på hittil, og den tok for seg flere temaer, og var veldig underholdende. Vi synes at han var en veldig dyktig skuespiller i tillegg. Det var mange dagligdagse tanker som vi fikk innblikk i, det at alle kunne relatere og det at han hadde såpass selvironi gjorde det veldig morsomt.

Skrevet av SUS-redaksjonen 2019