PR 8_0093

«Haha», er det første som kommer ut av meg etter å ha sittet i en sal i 60 minutter og bare ledd. Hva er det egentlig vi har sett på, tenker jeg. Det må være den morsomste forestillingen vi har sett gjennom hele uken.

Vi hadde ikke en eneste tanke om at det var dette vi skulle se. Da vi så skuespillerne tenkte vi det kom til å bli en veldig kjedelig og tørr forestilling. Der tok vi så utrolig feil. Omtrent helt fra første scene lo salen seg i hjel. Det så ut til at de 60 minuttene vi trodde skulle bli kjedelige, bestod av høy latter og mye smil. Det vil si, vi koste oss virkelig.

Teateret ble fremført av to humørspreder karer. De var kledd i et rødt skjørt og bar overkropp. Et slikt kostyme lager humor ut av seg. Teateret skulle handle om Kristendom og Islam, og hovedhandlingen var å finne ut hvem som hadde mistet flest mennesker i løpet av tiden. Med denne forskningen skulle de finne ut hvem som hadde rett. Er det Gud eller Alla? Det høres kanskje litt uinteressant ut, men stykket var bygd opp av så mye humor. Vi kan ikke si at vi kjedet oss en eneste gang.

Vi i SUS syntes forestillingen varte akkurat så lenge det bør uten at det blir for mye. Det ble ikke kjedelig å sitte der i 60 minutter. Selv syntes jeg stykket faktisk kunne vart lenger. Det var så morsomt. Skuespillerne var veldig flinke. De levde seg inn i rollen og var ikke redde for å dumme seg ut. De var 100 % seg selv. Det trekker stykket veldig opp. Det ble fremført på en veldig morsom måte. Mens de snakket mimet de til det de sa. Noe som var utrolig morsomt å se på. Det var utrolige kreative bevegelser.

Vi i SUS er super fornøyd med stykket. Vi hadde det utrolig morsomt. Det vi likte best er måten de har puttet humor inn i stykket. Humor drar med seg publikum, og det kan vi alle si oss enige i. Noe av humoren mener vi i SUS er litt ungdommelig, så for oss passet stykket veldig bra. Målgruppen passet bra. Det er humor som passer best for litt eldre og vi tror kanskje det kunne vært litt kjedelig for barn å se på. Vi kunne gjerne sett det igjen fordi vi likte det veldig godt. På denne forestillingen har vi ingen ting å trekke ned på. Vi velger derfor å gi det toppskår. Dette var utrolig bra.

Varighet: 60 minutter
Målgruppe: fra 13 år
Tekst: Martine Sofie Næss,
foto: showbox.no