Det er en belgisk duo som skulle vise frem forskjellige perspektiver på scenekunst, man trenger ikke å være avhengige av et språk for å kunne forstå hva de mener i denne forestillingen, for her er det ansiktsutrykk som teller. Aldersgruppen var egentlig fra 4-10 år, men vi tror den er fin for omtrent hele familien, den var veldig underholdene.

Tone(14)

Forestillingen var bra, de hadde fokus hele veien, og var veldig konsentrert. De starta med en koffert som de skulle ta fra hverandre, og fokuserte på den helt til mannen åpnet kofferten og fant en liten eske. Inne i den esken lå det sjongleringsballer.

Veronica(14)

Forestillingen var uten ord, altså de snakket ikke under forestillingen. De brukte kroppen som instrument i stedet, med noen rekvisitter selvfølgelig. Dansen de danset virket som en krangel om alt de gjorde egentlig, som et søskenpar eller to venner. Det var dans, ulike typer sjonglering som F.eks med ball og paraplyer. Det var også moro og lek på scenen. De holdt også på med fiolin og trekkspill. Publikum ble underholdt Hele tiden. Spesielt barna satt å lo, mange sa” wow” og “ååå” fordi de syntes det var spennende eller bra gjort av utøverne. De kunne det de gjorde og hadde full kontroll.

Ingrid(13)

Musikken passa til dansen og sjongleringen. Utøvernes navn var Isabelle du Bois og kevin Troussart.

Det var et humorshow og det er en grunn til at det ble kalt humor, folk lo og smilte gjennom forestillingen. Dette vil jeg altså kalle et humoristisk show. Det var en spennende forestilling fordi det skjedde noe hel tiden.

Jeg mener at en sånn type forestilling burde ha aldersgrense 6-10 år og 45-75 F.eks. Jeg mener aldergruppen mellom 10-40 år ikke ville finne dette veldig interresant. Kanskje noen 10-15 vil mene noe annet, men ikke mange.

Denne forestillingen har profesjonelle folk og er en fin forestilling for en klasse eller et voksent par. Jeg anbefaler klasser til å se den!

Ingrid(13) Veronica(14) Tone(14)