Tittel: I Wish her well
Manus/Regi: Anne Holck Ekenes og Pia Holden

Navn på gruppe: Panta Rei
Lengde: 60 min
Aldersgruppe: 13+


Den første forestillingen vi så på showbox, var nemlig forestillingen «I wish her well». Dette var en interessant forestilling og ble holdt på dansens hus. Det var god stemning, og med omtrent full sal steg våre forventninger!

Denne forestillingen inneholdt imponerende danseferdigheter og en sterk historie. Danserne uttrykte både frustrasjon, sinne, ulykkelighet og glede, samtidig som man kunne se at de kjempet en indre kamp med mange følelser. Dette er hvertfall slik vi tolket det.

Forestillingen var delt i to, slik at det forespilte to forskjellige historier. Dette kunne være litt forvirrende, men det var enkelt å leve seg inn i begge handlingene. Begge var basert på flere kvinners personlige historier. Selv om det ikke var en klar historie fra begynnelse til slutt, klarte man å sette sammen et bilde der handlingen kom fram.

Effektene de brukte var bra, inkludert lys og lyd. Vi likte at de brukte stemmer i bakgrunnen av musikken ,og kulissene de brukte. Virkemidlene hjalp veldig på forståelsen av forestillingen, og gjorde det enda mer spennende og interessant! Fortellingen ble dypere med rekvisitter, og man kom mer inn i historien på en måte som hadde vært vanskelig uten. Dansingen og kroppsspråket imponerte.

Selv om som det var en bra forestilling, ble det litt for ensidig i lengden. Den passer nok litt bedre for de som er litt eldre enn oss.


Vurdering: