Nå er desverre vår tid i Showbox og som SUSere ferdig. Vi synes dette er kjempe trist, og vi skulle virkelig ønske vi kunne være med igjen! Det har vært lange dager og sene kvelder, men det har vært utrolig gøy fordet! Vi har sett så mange interresante stykker, vært sammen i gjengen og vi har lært masse nytt! Vi har nok blitt bedre på å skrive anmeldelser, og har lært mer om scenekunst! Nå sitter vi igjen som mange opplevelser rikere, og mer kunnskap, samtidig som at vi har blitt enda bedre kjent med hverandre!
Her er det hver SUSer synes om det å være med på Showbox:

Hue:
Det har vært en spennende, stressende og lærerik opplevelse. Det var en uke som fikk meg til å le, gråte, være oppe i sene netter for å skrive og være med gamle og nye venner. Jeg har lært masse om scenekunst, skriving og utviklet meg som person.

Rebekka:
Utrolig opplevelse som jeg aldri kommer til og glemme, ja det var slitsomt men jeg fikk lov til og gjøre det jeg er så utrolig glad i og se scenekunst. Det var virkelig noe jeg ville anbefale til alle, utrolig moro.

Sigrid:
Det har vært en veldig morsom og lærerik opplevelse. Jeg har sett mange forestillinger, møtt nye mennesker og lært masse. Jeg har fått være med de andre SUSerne, noe jeg synes har vært kjempe hyggelig! Alle kjente ikke alle like godt fra før av, men denne uka har gjort at vi har blitt mer kjent med hverandre, og kanskje også oss selv. Jeg synes Showbox er en superbra festival, og jeg mener at det er viktig å ha steder som ungestemmer.no, der unge kan uttrykke seg om forskjellige ting, ikke bare scenekunst. Jeg håper festivalen fortsetter i mange år fremover, og at de kommende SUSerne får en like bra opplevelse som det vi har hatt!

Marius:
Det var en underholdende afære som var mye bedre enn å være på skolen. Det var også veldig moro og spennende å se på hvor ulike skuespill kan være. Før dette hadde jeg bare sett noen få skuespill og de var alle ganske like. Denne uka har virkelig vist meg hvor bra og forskjellige stykker kan være.

Kaisa:
Jeg har aldri vært med på noe liknende. Det har vært kjempegøy, men også litt slitsomt. Jeg er lei meg for at det er over, men utrolig glad for at jeg ble med. Noen av disse forestillingene vil bli med meg for resten av livet mitt. Kommer aldri til å glemme det.

Mathias:
Vakre stykker som gir et inntrykk på deg. jeg hadde 5/6 favoritter. dette har vært en uforglemmelig opplevelse, folkene rundt oss var også snille og hyggelige å snakke med, jeg elsker teater så dette var midt i blinken for meg. Veldig slitsomt, men det var vært det, her kommer jeg neste år også og ser på.

 

Som dere ser, er alle veldig fornøyde med tiden i Showbox og som SUSere. Vi er alle veldig takknemmelige for at vi fikk være med, og anbefaler dem som går på Nittedal ungdomsskole i fremtidem, å melde seg på dette når de går i tiende klasse! Vi anbefaler også andre unge å skrive her på ungestemmer.no! Om du har opplevd en form for scenekunst, så skriv om det etterpå! Som Camara Joof i “Pavlovs tispe” sier: “Din stemme er viktig!”

Vi vil takke alle fra Showbox og Scenekunstbruket! En spesielt stor takk til Elin, Ådne og Tobias! Det har vært utrolig hyggelig å bli kjent med dere! Tusen takk for at dere gir oss ungdommer muligheten til å oppleve og skrive om scenekunst! Dere har smilt hele tiden, fulgt oss rundt og passet på at vi alltid har hatt det bra! Dere fortjener all ros! Tusen takk for en utrolig fin uke! Vi ønsker dere masse lykke til med festivalen i årene som kommer!

sus