En danseforestilling basert på forholdet mellom hormoner og bevegelser, disse bidrar til å vise forskjellige hormoner i kroppen vår. Forestillingen er vanskelig å tolke, fordi det var så mye av alt mulig. En enkel forklaring kan være at det er to jenter har på seg noe som liknet oppblåsbare sumobryter drakter, og danset rundt i gull konfetti, men det er vel bare overflaten.

Jeg kom inn i salen veldig forhåpningsfull til denne danseforestillingen, jeg hadde blandt annet hørt at det skulle være mye konfetti. Utover forestillingen kjente jeg at øyelokkene mine ble tyngre og tyngre, dette kan ha noe med den repetitive handlingen, og den mørke settingen. I tillegg virket dansingen veldig uorganisert, og jeg skjønte ikke så mye av handlingen. Det ble veldig mye av det samme, og veldig lite følelser slik jeg oppfattet det, dermed rakk ikke budskapet helt frem. Samtidig, gikk stemningen veldig opp og ned, fra veldig mørkt og danserne gjorde lite ut av seg, til lyst og danserne løper rundt og roper «Yes!» og «Ja!». Når vi kom ut av salen var det første spørsmålet vi spurte hverandre «hva var det der?» og jeg må si det at jeg ikke er helt sikker.

Anbefalt aldersgruppe er 16+ år, samtidig som jeg tror denne aldersgruppen passer fint, tror jeg egentlig at du kan like den selv om du er yngre, så lenge du er interessert i dans. Dans burde du uansett være interessert i for å se på denne, sett at det er hovedsakelig dans, og ekstremt lite snakking.

 

Forestillingen er likevel noe jeg tror at enkelte folk vil nyte, men denne gangen traff de ikke meg. Jeg skulle ønske det skjedde mere, og at det skulle virke mere organisert. Hvis du tenker å se på denne danseforestillingen, uten å kunne så mye om teknisk dans som meg, så anbefaler jeg å lese hva den handler om først, det kan hjelpe.

Så alt i alt, er ikke dette en forestilling jeg vil se igjen, men hvis man er interessert i dans tror jeg den kan passe for deg.