Ønskedrøm ble spilt på Det Andre Teatret, og var et stykke som gikk på mye av det samme som «tjue beste minutter». Det var noen like skuespillere og begge stykkene gikk på improvisasjon. Alle i salen koste seg masse på tross av at noen av scenene ble skuespillerne nødt til og ta på nytt.

Scenografien var enkel, det var kunstig gress lagt over scenen og et tre i bakrunden som det gikk an og klatre i. Dette treet hadde klesklyper med lapper på som skuespillerne hadde hengdt der rett før showet. Skuespillerne var  Ingvild Haugstad, Stian Gulli og Mikkel Niva, Regi: Nils Petter Mørland. Mikkel gikk i olabukse, flanell med et belte med gullspenne, Stian gikk med superhelt-kostyme og Ingvild gikk i indianerkostyme. Dette var et morsomt element som ble inkludert mye i improvisasjonen.

Stykket gikk ut på at skuespillerne improviserte ut noen fra salen sine drømmer. Forestillingen passer for nærmest alle, og var utrolig underholdene. Jeg synes slike forestillinger er gode fordi det ofte ikke har dypere mening mellom linjene, men bare enkel kreativ underholdning. For og rekke denne forestillingen fikk jeg desverre ikke med meg del 1 av «forbrytelse og straff», men jeg koste meg utrolig mye på Det Andre Teatret med dette stykket.