Underart er absolutt det beste showet jeg har sett på lenge.

Det var mye akrobatikk i dette showet. Noen ble kastet opp i lufta og tok backflip og dobbel frontflip. Det var triksene jeg var mest imponert over, det at de turte å bli kastet opp og ta backflip. Man må virkelig stole på hverandre for å kunne gjøre dette, man må stole på at de andre tar deg i mot. Og som han ene sa: risk is what you take. Det var veldig kult å se på, og det var nesten som sirkus (kanskje enda bedre). Det var mye dansing også. Det var nesten litt som turndans, hun ene var veldig myk. Hun gikk på hendene og ned i bru og sånt.

Litt mye på en gang

Noen ganger skjedde det litt for mye på en gang, så det ble vanskelig å følge med. Man måtte liksom bestemme seg for hva man skulle følge med på, så man ble forvirret noen ganger. Noen ble kastet, mens noen danset. Det ble litt kaotisk noen ganger, men ellers var showet bra.

Musikk

Cirkus Cirkör hadde med seg musikere på turneen som spilte og sang. Musikken passet godt til det som skjedde. Hun som sang, var veldig flink til å synge. Det er litt vanskelig å beskrive musikken, det var så mye forskjellig musikk, de spilte blant annet noe macarena. Det var litt morsomt. Den typen musikk har jeg aldri hørt før.

Teatret i en helhet

Forestillingen anbefales for både store og små. Det var en fantastisk opplevelse. Det var helt utrolig å se på dem. Akrobatikken, dansingen og ikke minst musikken. Det er noe man ikke ser hver dag, folk som balanserer på planker (ikke stylter) og folk som blir kastet i lufta og gjør utrolige triks.

Jente 9.klasse