Nederlandske Duda Paiva Company imponerer virkelig med forestillingen Monsters.

Publikum blir dratt inn i en verden av monstere. Forestillingen er en utrolig blanding av skuespill, dukketeater og humor.

Tre utøvere spiller forskjellige monstere, og i tillegg spiller vanlige mennesker. Mye av byttet mellom karakterer var en del av forestillingen, og dette gjorde forestillingen annerledes og enda mer spennende og ikke minst morsom.

«Frykt» er det første de spør om da alle har satt seg. «Hva er dere redde for?», mange svar kommer fra publikum, noen er redde for slanger, noen edderkopper, «Er dere redde for monstre?» forestillingen starter. Frykt er et gjennomgående tema i Monsters, man frykter monstrene, samtidig som monstrene frykter deg.

Det er et monster i alle mennesker, er budskapet i Monsters. Før man ser forestillingen tror man kanskje monstrene er dukkene, men etterhvert forstår man at menneskene også er monstere.

Vi syntes denne forestillingen var utrolig bra! En av de mest tankevekkende forestillingene som allikavel var utrolig morsom så vi klarte nesten ikke stoppe å le. Vi vil virkelig anbefale denne forestillingen til alle! I hvertfall skolebarn fra 5.klasse og oppover. De kommer virkelig til å nyte denne forestillingen. Det er hovedsakelig en engelsk forestilling, men språket var veldig lett å forstå, og det går også an å nyte forestillingen selv om man ikke forstår alt det de sier.

Tusen takk for forestillingen Duda Paiva Company!