Påkemon med Å var en morsom opplevelse.

I påkemon med å var publikum og skuespillerene med på å skape god stemning i salen. Den viste reisen til Æsj Ketchup, og hvordan han kjempet mot slemme diktatorene som fanget alle påkemons og lagde nye bestevenner på veien, noe han aldri før har hatt. Det var innslag av både humor, sang og dans, morsomme lyd effekter og bruk av kostymer. På scenen var det lite kulisser og rekvisitter, men de fikk det til å bli en bra opplevelse ved å ta i bruk av luft rekvisitter. Skuespillerne gjorde en veldig bra jobb og spilte rollene sine godt. Det var også mye bra lydeffekter lagt til når de gjorde for eksempel grimaser og bevegelser. Det fikk virkelig frem anime og manga delen av Pokemon. Det var moro når Æsj Ketchup skulle fange Pikachu inni pokeballen og hver gang det ikke funket lagde han alltid et rart ansiktsuttrykk med en morsom og forvirrende lydeffekt bak. Vi syntes også det var morsomt når skuespillerne hoppet rundt eller bevegde seg og det kom lydeffekter til det. Det var en del av stykket som gjorde inntrykk på oss. På starten av forestillingen når Æsj og onkelen hans var på vei til skolen, gjorde de en kul effekt ved å ha noen av skuespillerne til å bære trær og stolper som fikk det til å se ut som om de gikk på en vei. Under forestillingen var det flere ganger tatt i bruk av luft rekvisitter, hvor de ofte la inn lydeffekter som fikk det til å føles ut som at objektet faktisk var der.

Mye bra humor

I stykket var det mye humor og man kunne flere ganger høre publikummet le. De fikk fram forestillingens poenger med både sang, musikkinnslag, lyd og karakterenes personlighet. Det var noen vitser som flere eldre lo av, og noen flere yngre lo av. Vi følte at det var noen spøker som passet bedre til eldre, men som barna ikke la merke til. Hvis det var en spøk som de yngre ikke visste om så de ikke veldig forvirret ut, men bare latet som ingenting. Latteren smittet seg fort rundt i salen. Vi likte spesielt Ronaldo vitsen hvor først det kom ett lyd opptak av en av kampene til Ronaldo hvor han skårer, og deretter roper alle det ikoniske «Siuu». Vi så at den fanget manges oppmerksomhet med tanke på at han er den beste fotballspilleren i historien.

For alle aldre 

Dette stykket passer godt til alle typer aldersgrupper, de fanget oss igjennom hele forestillingen. Vi vil si at den passer for de født etter år 2000, siden de da kan ha vokst opp med Pokemon. Mange av disse generasjonene har samlet på Pokemon kort og senere sett på serier og filmer. Det var artig at de tok med at man fanger Pokemons, som i spillene vi spilte når vi var yngre og som fortsatt er i bruk nå. Denne forestillinger passer bra siden de fleste har en relasjon med Pokemon. Både barn og foreldre kan se denne forestillingen med tanke på nostalgien foreldrene kan føle på. Trender kommer ofte tilbake i senere generasjoner og Pokemon er en av de som spesielt ofte kommer tilbake. At de har beholdt konseptet med Pokemon, men samtidig gitt det en liten vri med både humor og temaene vennskap og ensomhet er veldig bra tenkt og gjennomført.