Konrad kråkebolle og andre fjærfanter er en konsert hvor Lena, Knut og Erik har komponert sanger basert nynorske dikt om livet i fjorden og fjæresteinene.

Dette er en konsert for barn, og målgruppen er 3-10 år. Konserten hadde mye variert musikk, og er god på å engasjere de minste.

 

I konserten ble det brukt mange ulike typer instrumenter; sang, trommer, synth og ulike typer klokkespill. Alle sangene var ulike noe vi synes er en bra ting, og konserten inneholdt både ballader, og sjangre som rock og jazz.

Vi synes det er litt vanskelig å vurdere denne konserten med tanken på at vi er såpass utenfor målgruppen, men vi synes den var underholdene. Det var noen barnehagebarn som satt og så på, å det virket som om de virkelig likte konserten. Den inneholdt blant annet litt dansing som publikum skulle være med på, og mens vi synes det var litt kleint, syntes barnehagebarna det var veldig gøy.

 

Vi mener målgruppen burde vært litt mindre. Vi tror at de på tre år ikke ville forstått det som skjedde, og dermed ikke ha noe glede av det, og at de på 9 og 10 år altså fjerde og femte klasse, er såpass store at de ville syntes det var kleint og kjedelig.

 

Alt i alt var det en fin konsert for de minste, men passet kanskje ikke helt for alle på 9-10 år.

 

Anniken og Johanne