VALP er et band fra Stavanger som spiller typ indie rock, vil vi si. Bandet består av Emilie Eie som vokal, Vetle Aakre Laupsa på bassgitar, Kristian Enkerud Lien på vanlig gitar og Stian Eismann som trommis. De spiller en litt mer alternativ type musikk, som treffer forskjellige folk på en veldig forskjellig måte. I fjor slapp de plata Middelmådig, som fikk terningkast fem i Stavanger Aftenblad. De levde virkelig opp til forventningene.

Vi (bloggerne) synes de hadde god energi med seg oppe på scenen. De jobbet veldig hardt for å få publikum interesserte og de levde seg veldig inn i sangene. Målgruppen passet godt, men det er veldig variert fra ungdom til ungdom. Denne forestillingen hadde nok passet bedre for folk som f.eks gikk på musikklinja. Bandet var veldig rutinerte og klarte å kommunisere med publikum på en bra måte. Det var veldig gøy når Emilie løp og satte seg i publikum og kom løpende ned i salen.

Dette var den siste forestillingen på tirsdag, så vi hadde fått mye inntrykk av alle forestillingene i løpet av dagen. Det var nok derfor ikke alle var helt på. 

Det var mye positivt, men det var mye teknisk som sviktet under forestillingen som ble litt ubehagelig å høre på. Dette er ikke deres feil, men dette satte litt inntrykk. 

Teksten var litt utydelig og forsvant litt i sangene. Dessverre var også lyset heller ikke helt på topp. Flere av publikum og bloggerne fikk skarpt lys i øynene. Jeg tror ikke musikken er for alle, men vi likte det veldig godt. 

VALP

Fotograf: Amanda Iversen Orlich