I denne forestillingen får vi sett en helt ny side av det klassiske stykket ”Romeo og Julie” av William Shakespeare. Dette er et helt nytt konsept hvor de to rollene er blitt omgjort til klovner, noe som gir rom for mye humor.

Med en god dose humor og en helt uventet forandring i handlingen, tar dette skuespillet oss med videre i historien, der den originale slutter. For hva hadde hendt om de to turtelduene faktisk hadde fått hverandre og flyttet sammen?

Det hele begynner med at Romeo og Julie blir forelsket og gifter seg, men istedenfor å dø fortsetter de inn i et forhold, med alle dets utfordringer og problemer. På en hysterisk måte ser vi hvordan livet fortsetter for paret, og de sjarmerer hverandre med grill, minikjøleskap, øl og krokket. Det utvikler seg til å bli mer krangling og sjalusi, men størst av alt er kjærligheten. Stykket er en komedie, men det ligger også en dypere mening bak, som hva som må til for å kunne ha et godt og varig forhold.

Skuespillerne slipper seg helt løs, og trekker med seg publikum inn i handlingen. På den måten så blir publikum engasjerte og det blir mer levende. De tar også i bruk mange rekvisitter, og improviserer gjerne. Ved å ta i bruk klovnenese, så får de en slags tillatelse til å kunne strekke seg litt ekstra og tøye på noen ting. Man kan også trekke koblinger til ”Romeo og Julie”-filmen som ble sluppet ut på 90-tallet, for eksempel med kostymene og noen av scenene.

Vi syntes at det var en moderne forestilling, som allikevel hadde med aspektene fra det gamle stykket. I tillegg er stykket veldig relevant for unge i dag siden den er mer realistisk enn den gamle versjonen.

Før de begynte å ta med publikum så hadde det tendenser til å bli litt overdrevent, men etter at de begynte å blande inn publikum, så ble det bare bedre og bedre. Dette var en fantastisk vri på den originale historien, som ble godt mottatt av oss i SUS-teamet.