Dette stykket er en blanding av musikk og filosofiske tankeganger. I SHOWBOX-programmet står det Poetisk musikkteater for barn, med utgangspunkt i ein tsjekkoslovakisk TV-serie frå 1978.”

Stykket starter med en bror og en søster etter det som ser ut til å være undergangen av menneskeheten, der alt som er igjen er metall, broren ser ut til å ha mistet litt av sin psykiske helse og prøver å holde seg i form med gamle fakta han kjenner; som farten på en leopard og vind. Søsteren ser mer mentalt stabil ut. De finner gammelt skrot og begynner å spille, etter litt møter de en jeg tror må være Majka som er en operasanger. De vil prøve å fikse verden igjen.

Dette stykket har noen fantastiske folk bak seg, alt fra skuespillerne, sangskriverne, scenearbeiderne og alle de andre gjør en fantastisk jobb. Kostymene er interesserende, de skal være laget av metall, men det er vanskelig å jobbe med så de har melkefargete klær og kapper, scenen ser ut som de har vært på en skraphaug og tatt med alt metall og skrot. Sangene er vakre og veldig godt spilt og sunget. Det er rettet mot barn, men er ganske tregt og ikke noe action så barn kan bli lei så litt eldre passer bra. Jeg og alle de andre likte denne veldig godt.