Ine Hoem med band på scenen.

På Rabalderfestivalen i Molde hadde Ine Hoem en fin konsert med et band satt sammen for anledningen. Gitar, bass og trommer var bandet. Ine brukte et lite keybord til noen sanger. Hun sang og fortalte om sine egne favorittsanger fra barndommen. Det var mye forskjellig og fint. Hyggelig å høre på gamle sanger man kjenner litt til.

Ine Hoem sto selv mest for sang og prat i mikrofonen. Det var gøy at hun snakket litt med publikum mellom sangene og spurte oss om temaer som omhandlet sangene. Gutta bak instrumentene var også med på å kore og synge på noen av sangene, men etter min egen smak kunne de vært litt mer med på flere sanger. Det hadde vert fint om de også var med på å lage lyder når Ine Hoem ba publikum om å være med å synge. Men alt i alt så så det ut som en velykket konsert.

Det var god stemmning både på scenen og blant publikum. Fin sammenheng mellom sangene, med litt prat for å forbrede oss på den neste sangen. Det så også ut som om Ine koste seg på scenen mens hun fortallte om sine tanker i barndommen. Jeg vil anbefale dette for barn mellom 2-8. De kan lære seg noen sanger som har vært viktige for mange i barndommen og det er også gøy for foreldre å høre igjen gamle sanger.