Igor og fetterne var en fantastisk forestilling med mye musikk, og mye gøy for både store og små. Igor og fetterne består av en gruppe på 4 stykker. Nemlig Igor,  Elvis, Daniel og (- Almir). Almir som spiller trekkspill fikk dessverre ikke deltatt på marked for musikk i år, men de løste det på en fin måte uten han. En fin, morsom og veldig musikalsk måte å fortelle sin historie på. Nemlig historien om da de kom til Norge.

Det ble en fin balanse mellom sang og prating. De synger og forteller blant annet litt om det de opplevde av snø, mat osv. De har også med noen av de tradisjonelle norsk barnesangene, bare med en liten vri. Med mye variert musikk, både fiolin, gitar og vokalist  ble det en helt unik opplevelse. De var flinke til å ta med publikum inn i showet. 

 

De var også veldig flinke til å forklare slik at barna forsto hva de pratet om. Så denne vil nok garantert falle i smak for de fleste mellom 6 til 12 år som er målgruppen for denne fine barneforestillingen. Men den kan nok også falle i smak for noen av de over 12 år. 

 

– Thea og Anniken.