Dette var en interessant forestilling med et seriøst tema, men framført med mye humor. Stykket at Teater Hysteria var satt sammen av flere små fortellinger om hvordan det er å være sykepleier. De viste både de bra og de dårlige sidene ved å være sykepleier, og fikk oss til å få et nytt perspektiv på sykepleieryrket. 

Det var to skuespillere på scenen, og de improviserte en del. De kommuniserte mye med publikum, noe som fikk oss til å føle at vi var inkludert i handlingen. Humoren de brukte traff oss svært godt. Det var gøy at de spilte på fordommer og menneskelige tanker og følelser som man kan forstå og relatere til, og brukte disse på en morsom måte. 

Forestillingen var nok mest relatert til voksne siden det er en del ting vi ikke kan relatere til enda, som f.eks. jobb og foreldre-liv. Selv om det er mye vi ikke kjenner oss igjen i, så forstår vi det likevel, og lo masse. 

Alt i alt var det en fin forestilling og god opplevelse.

Av Teater Hysteria

Spillested: Oslo Nye teaterkjelleren

Idé/konsept/medvirkende: Stine Hemmingsen og Martha Lubiana

Dramatiker: Tonje Dreyer Sellevoll

Scenograf: Vega Drake Carlsson

Komponist: Lisa Skoglund

Lysdesign: Ruben Westerli

Grafisk design: Santihoff

Prosjektet er støttet av: Norsk Kulturfond, SPENN, Fond for utøvende kunstnere, Fritt Ord, Bergesenstiftelsen, Tromsø Kommune, Fond for frilansere, RadArt, Troms og Finnmark Fylkeskommune, TONO, Det Norske Komponistfond, Komponistenes Vederlagsfond

Samarbeidspartnere: Rådstua Teaterhus, Oslo Nye Teaterkjellern, Kloden Teater