‘Harry Påtter (med å)’ av Madam Pysj, er en parodi av den første Harry Potter filmen, med en litt morsom vri. Der de ikke blir lært opp til å bli trollmenn, men tryllekunstnere på Galtvort.

Skuespillerne var flinke til å improvisere og holde karakter, til tross ved litt urolig og litt vanskelig publikum. De utførte trylletriks og «lurte», som skapte en magisk følelse hos publikum.  Det var mange morsomme vitser som hadde god timing. Vitsene passet for alle selv voksne tilskuere. I løpet av forestillingen var det også mange referanser til andre kjente fenomener.

Siden stykket er såpass tilpasningsdyktig mener vi dette kan underholde alle aldersgrupper, fra 1. klasse, og helt til seniorgrupper.

Madam Pysj kompaniet klarte å lage en bra forestilling med lite kulisser og få skuespillere. Selv om de var få skuespillere, klarte de å få frem mange forskjellige karakterer.

Alt i alt var dette en flott forestilling for alle aldere, som hele familien kan ha glede av. Med morsomme vitser og karakterer lager kompaniet en morsom vri på Harry Potter serien.