I dag så vi forestillingen Glemt, en danseforestilling som gir deg et innblikk til hvordan de som gikk gjennom 2.verdenskrig følte seg under krigen.

 

Forventningene våres var at de skulle danse seg gjennom en fortelling. Vi trodde at det kom til å bli et bra show med mange talentfulle og dyktige dansere som forteller en historie godt. Vi har hørt masse god kritikk om forestillingen og vi har gode forventninger.

 

Innimellom var det blandet inn lydopptak av mennesker som fortalte om hvordan de opplevde krigen i Norge. Noe som vi likte spesielt godt var at selv om det var en danseforestilling, så blandet de inn noen små skuespill-aktige scener.

Det hjalp oss med å forstå historien de viste oss bedre. Den gode koreografien av den talentfulle Simone Grøtte var en enestående dans, som hjalp til med å skape den unike stemningen. Vi la også godt merke til den kreative måten Simone Grøtte valgte å sminke danserne sine.

 

Rundt scenen var det plassert lys som lyste opp for danserne og publikum. Når danserne tok med seg kopper på scenen og danset med dem over lyskastere fikk forestillingen en unik gnist.

 

Glemt er veldig noe vi kommer til å huske og noe vi virkelig kan anbefale til alle, enten om du er interessert i dans eller ikke.

Annika & Erle