Galaxy Empire

Dette er en fascinerende og tidsaktuell monolog om spilleavhengighet, med en tematikk som treffer all ungdom (og kanskje noen av de voksne også). Hvem kjenner seg ikke igjen i at man bare skal gjøre en ting til på mobilen, og så forsvinner man helt inn i spillets verden.

Skuespilleren Pål Andre Holdahl klarer å engasjere publikum i historien. Han tar oss med inn i sin virtuelle verden der han bekjemper sine kriger og skaffer sine allianser med fiktive vesener og andre spillfrelste. Holdahls intense spill og gode timing gjør denne opplevelsen både morsom og skremmende. Forestillingen følges av enkel men effektfull bruk av lys og foto/film på lerret.

Forestillingen kan i stor grad brukes for å starte en samtale om mobilbruk, spill og avhengighet i og utenfor skolen. Den viser hvordan man mister interessen for det virkelige liv, til fordel for det fantastiske livet på nett der man uten motstand kan dyrke sin egen drøm og skape sin egen verden.

Vi oppfatter denne forestillingen som høyaktuell både for ungdomsskole og videregående.

Hvis du ønsker mer informasjon om forestilingene se Marked for scenekunst.

Vi påberoper oss ingen fagligekspertise, men skriver i samarbeid om våre opplevelser fra forestillingene på markedet for scenekunst. Klem Sceneliv 360°