Ever After

“Ever After” er en reelt sett hårreisende oppsetning i en kombinasjon av dans, fysisk teater og med elementer av nysirkus. Med disse virkemidlene viser utøverne et samspill hos et par som prøver å holde ut med hverandre. På starten råder total harmoni, men etterhvert utfordres samhørigheten av kjente følelser som sjalusi, sammenligning, misunnelse og frastøtelse.

Forestillingen preges av et usedvanlig sterkt fysisk uttrykk der blant annet den ene aktøren heises opp etter håret. Vi satt med hjertet i halsen flere ganger under forestillingen, men lot oss engasjere av to serdeles dyktige artister.

 

Det vi sitter sterkest igjen med er den fantastiske mimikken, kroppbeherskelsen og at følelser lar seg vise til de grader uten ord.

 

Vi er litt usikre på om det er lurt å anbefale denne forestillingen av redsel for at det lange vakre håret til den ene danseren skal falle av. Men gud hvor effektfullt det var!

 

Spøk til side: Dette er en bra historie, underholdende og med nyskapende dans på sitt beste.

Anbefales på det varmeste!

Hvis du ønsker mer informasjon om forestilingene se Marked for scenekunst.

Vi påberoper oss ingen fagligekspertise, men skriver i samarbeid om våre opplevelser fra forestillingene på markedet for scenekunst. Klem Sceneliv 360°