Puls er veldig unik forestilling, med et abstrakt budskap. 

Det var vanskelig å forstå budskapet ved stykket uten å vite hva det handlet om først, men etter vi leste beskrivelsen, ga det mer mening. I beskrivelsen til forestillingen skriver de at «Puls» handler om å løfte spørsmål knyttet til menneskets avtrykk på jorda, vår trang til å skape, bygge og finne opp.

Det virket som at forestillingen prøvde å få frem et budskap om menneskets avhengighet til forskjellige objekter. Kuben var
fylt med alt fra sykler til vaskemaskiner, og dette var en spennende og ny type forestilling som ingen av oss har sett maken til før.

Forestillingen handler i utgangspunktet om en eldre mann som oppdager denne merkelige kuben. Det foregår en del unormale og uforklarlige hendelser som kan være spennende for både yngre og eldre. i tillegg vil det senere i forestillingen oppdages en litt merkelig karakter som danser.

Forestillingen var helt uten stemmer, men det var utrolig mye forskjellige lyder. Vi ville nok
anbefalt denne forestillingen for en eldre målgruppe, men den kan være interessant for yngre barn som kan tolke forestillingen på andre måter enn de eldre.

«Hva skjer hvis et menneske blir konfrontert av sin egen skapelse», skriver de i beskrivelsen av Puls. Våre tanker om denne forestillingen er litt blanda. Den var veldig spennende, fordi det var mye forskjellig som skjedde. Det var vanskelig å forstå budskapet, men vi klarte etter hvert å skjønne litt mer av det som sto i beskrivelsen av den.

Forestillingen var veldig uten for det vanlige og vi anbefaler virkelig å se den for å oppleve noe unikt.

Puls er laget av Cirka Teater i co-produksjon med Teatret vårt.