Dette dansestykket var proppet fullt med følelser. De talentfulle danserne Oliver Sale, Emilie Marie Karlsen, Nora Svenning og Therese Slob drar med seg publikummet gjennom dans, en dans som treffer litt dypere enn andre. Ut gjennom forestillingen uttrykker danserne sine følelser gjennom tekst, tegning, og sist, men ikke minst, dans. Det er én følelse det hele går ut på, nemlig ensomhet. 

Vi i SUS-gjengen hadde delte meninger om denne forestillingen. Jeg, Erle, syntes forestillingen virkelig traff, og at danserne uttrykket ensomhet på en bra måte, på en måte som jeg følte gjorde at flere kunne relatere til forestillingen. Det at danserne fortalte om sin egen ensomhet i virkeligheten synes jeg også var veldig bra gjort.

På den andre siden så var det hos noen av oss forestillingen ikke traff helt. Den framstilte ikke ensomhet på den beste måten, og det var litt vanskelig å følge med.

Alt i alt synes vi alle at danserne var veldig talentfulle, selv om det var delte meninger om budskapet og framstillingen av ensomhet.

Hilsen SUS-gjengen 2019 🙂