«Bully Bully» er en musikal som ikke likner på noe jeg har sett før.

I forestillingen Bully Bully  bidrar utøverne lite vokalt, men forteller fortsatt en oppmerksomvekkende historie om konflikt og krangler. Vi følger to kongelige, som alltid prøver å ha høyere, større, eller bedre ting enn sin nabo. Når en av de kommer med modell av sitt eget hode, kommer naboen med en hel byste og sånn fortsetter det gjennom hele forestillingen.

Gøyal musikk

Det er et lydspor i bakgrunnen under hele forestillingen som skuespillerene interakterer med. Det er et segment hvor kongene skal vise hvor flinke de er til og danse til forskjellige sanger. Her finner vi sanger fra mange ulike sjangere; «Thriller» av Michael Jackson, «single ladies» av Beyoncé og «Mundian to Bach Ke» av Panjabi MC. I tillegg til rock, pop og bhangra, finner vi opera og folkemusikk. Den vanligste musikken, derimot er en type rockifisert hoff musikk.

Kjære konger

Før forestillingen har begynt er allerede skuespillerene på scenen, hvor de glamorøst vinker til publikum mens de sitter de hver sin søyle, dette syntest de aller fleste; i hvert fall barna, at var kjempegøy. Jeg synes at figurene var veldig morsomme, selv om det var en del promp -og rape humor, klarte de å fremføre sånn at selv voksene lo av det. Kongene er lett å bli glad i, både for barn og voksene siden de er som klovner, men også minner om statsoverhoder som vi finner rundt verden i dag med at de later som at de er bestevenner med en gang det blir tatt bilder av pressen. Jeg synes at stykket blir  bra for alle, siden vi eldre ser denne kritikken på politikere, og kanskje lærer av den og blir mer interessert i internasjonal politikk, mens de yngre ser en morsom forestilling.

Veldig gøy

«Bully Bully» kan nytes av barn på alle aldre fra 0 til 99. utøverene er veldig flinke, både til dans, og til skuespill. De gjør tydelige ansiktsutrykk, som gjør det lett å skjønne hva som skjer og hva de tenker. De interakterer mye med publikum og gjør det lett å være engasjert. Hvis du er bra publikum, kan det til og med hende du får en liten gave etter forestilling, som jeg ikke skal spoile hva er. Jeg hadde absolutt sett oppsetningen en gang til, hvis jeg hadde fått muligheten.

a