“Det vi ikke ser” er en minneverdig forestilling med Panta Rei Danseteater. Det var den siste forestillingen vi skulle se på onsdag kveld. Vi var alle spente på dette konseptet. Denne forestillingen skulle nemlig ta sted i en vanlig leilighet på Grunerløkka. Når vi kom frem, stelte vi oss utenfor inngangen til leiligheten med andre interesserte. Leiligheten ble utlånt av en normal familie som bodde der, bare for denne forestillingen. Plutselig kom det en dame ut av døra og viste oss inn. Inne var det noen som sang, og stoler spredt rundt i stua. Publikum satte seg ned og var spente, helt til fire dansere beveget seg ut i stua og startet showet.

Forestillingen “Det vi ikke ser” åpner med fire danserne som kommer ut av en dør og begynte å danse rundt i rommet. Danserne bruker hele leiligheten som scene. Flere av scenene befant seg på soverommet, stua og til å med på kjøkkenet. Derfor ble vi dratt gjennom de ulike rommene. Danserne bruker blant annet øyekontakt som en strategi for å få med publikum. Et helt vanlig hverdagsliv i et hjem er det dansen symboliserer. Dette blir gjort på en veldig kunstnerisk og kreativ måte. Vi ble dratt inn i historien danserne prøvde å fortelle.

Vi synes det var imponerende hvor god kontakt danserne hadde med hverandre og publikum. De formidlet dansen slik at det var veldig interessant å se på. Vi likte veldig godt at forestillingen var i en leilighet. Dette var en type forestilling ingen av oss hadde opplevd før. Vi anbefaler forestillingen “Det vi ikke ser” for 15+, men alle kan ha glede av denne forestillingen. Tusen takk til danserne, koreografene og sangeren.