bussen

Den irriterende bussen er et teaterstykke laget for barn som ikke har mulighet til å gå i teater, Dette var det de gjorde i Belgia hvor de dro rundt til skoler og viste barn denne bussen.

Bussen er en ekte buss, men den kommer ikke til å bevege seg så mye under turen. Bussen er egentlig en slags veldig liten kinosal.

Bussen har tatt ut alle setene på den ene siden av bussen og satt opp prosjektorer til å vise en film. Filmen de viser er av en gate i Belgia, men du trenger så klart ikke å kunne belgisk for å kunne se denne filmen. Denne gaten er så klart ikke en vanelig gate, men en rar gate hvor det dukker opp en mengde folk som gjør all slags tullete ting. Det skjer så mye på skjermen at det er helt sikkert at du ikke får med deg alt. Noe som var veldig morsom for barna fordi det alltid skjer noe. Det skjer fra den enne siden av bussen til den andre og også i taket, det snurrer virkelig rundt for deg.

Filmen er hovedsaklig lagd for barn, men jeg og gjengen min er 15 år, og vi syntes det var ganske undeholdende. Så om du er en forelder som vil ta med barna dine på denne turen vil du ikke kjede deg i hjel. Det eneste negative med forestilingen var at stolene var fryktelig ukomfortable.

Etter hva jeg har sett og hørt er jeg ganske sikker på at den forestillingen passer for barn 5-10. Men kan fremdeles bli sett av voksne, hvis du har lyst til å se på en film med masse rare folk som gjør rare ting.