Vi har har sett forestillingen Duologie. Duologie består av Laurent Mair og Emilie Calme. De er en duo fra Frankrike og de spiller både fløyte og munnspill. De snakker ikke i forestillingen noe som vi synes er bra, fordi da får man mer inntrykk av og hvor viktig kroppsspråket er. Det var også veldig spennende å se hvordan de formidlet budskapet uten ord og hvordan de kommuniserte med hverandre og publikum.

I starten spilte de instrumentene hver for seg, men når forestillingen gikk så begynte de å spille med hverandre. Når de spilte med hverandre så hørtes det bedre ut og derfor tror vi at budskapet er at man er bedre med fler enn alene. De hadde også et lekent rollespill og utfordret hverandre. Aldersgruppen var 6-12 år, noe som vi er uenig i fordi vi følte den passet mer for voksne og veldig små barn. Vi tror at barn mellom 10-12 hadde opplevd denne forestillingen som kjedelig, fordi de har blitt mer modne til sånn type humor. De voksne skjønner budskapet og ser forestillingen i et annet perspektiv enn barna.

Vi synes forestillingen også passet til de minste, fordi duoen kommuniserte med publikum og det gjorde barna engasjerte. Vi spurte en elev som er 12 år, om hva hun synes om forestillingen og hun sa: “Jeg synes den var kjedelig og ikke passet til aldersgruppa.” Det som trekker ned er at slutten ikke passet helt til konseptet. Det var en rød tråd gjennom hele forestillingen utenom slutten. Det kunne passet til et annet tema eller en annen forestilling, men ikke til denne. De repeterte ganske mye av innholdet og var lite variert. Noe som gjorde at det ble litt kjedelig å se på forestillingen. 

Skrevet av Ilwad & Yve Helene