“De 20 beste minuttene av dit liv” er en improvisert forestilling som foregår i klasserommet.  Opplevelsen dette gir, skjer bare denne ene gangen. Forestillingen oppstår spontant i klasserommet, læreren avbrytes plutselig, og inn kommer Mikkel Niva  etterfulgt av en vandrende lys rigg og ett piano på hjul. Så kommer Kristin Jess Rodin etter, og ting er i gang.

Denne forestillingen ble en unik opplevelse fordi skuespillerne bruker rommet og forslag vi kommer med.  Dette er en fin måte og engasjere oss publikum i å lage sin egen lille historie, der og da.  Alt fra kjappe replikker til merkelige lyder underholder og gir en latter.
Denne forestillingen er perfekt for å gi en god stemning inn i klasserommet. Elevene får en følelse at de er sett og hørt.

Vi likte denne forestillingen særdeles godt. Spontanitet og kreativitet er noe elevene trenger å få stimulert, og alle har godt av en god latter!

Hvis du ønsker mer informasjon om forestilingene se Marked for scenekunst.

Vi påberoper oss ingen fagligekspertise, men skriver i samarbeid om våre opplevelser fra forestillingene på markedet for scenekunst. Klem Sceneliv 360°