Dette var en danseforestilling med en utøver ved navn Odd Johan Fritzøe. Han hadde koreografert hele dansen som varte en time og danset den på scene for oss. Det første vi så da vi kom inn i salen, var en stor skulptur midt på scenen og Odd Johan selv som lå på bakken med noen mindre figurer.

Selve dansen var bra, men vi hadde en liten uenighet om vi likte den. Jeg personlig likte noen deler av dansen bedre enn andre og det tror jeg resten er enige i. Melodiene han danset til var interessante. Det virket som om de hadde litt problemer med lyset men det virket ikke som om Odd Johan ble påvirket av dette og bare fortsatte videre som kan bety at han har øvd mye som vi setter pris på.

Kostymet hans var enkelt. Det besto av en enkel, hvit skjorte og en brun bukse. Skulpturen var veldig fint laget og passet godt inn.

Vi vil anbefale dette stykke til danseinteresserte og de som vil bruke sansene litt ekstra. De sier at dansen ikke har noen fasit på hva som er budskapet men at du må tenke deg til det selv.