Christine Sandtorv spilte på Rabalderfestivalen i Molde med bandet sitt Stjerneteller som består av Yngve Sætre (keyboard), Iver Sandøy (trommer) og Inge Joakim Rypdal (bass/gitar). De spilte mange gode barnesanger som passet perfekt for publikummet som var der. Barnesangene omfattet mange forskjellige temaer som så ut til å interessere barna som satt i publikumet.

Christine Sandtorv er en artist fra Bergen. I 1994 var hun med på å danne poptrioen Ephemera sammen med Jannicke Larsen og Inger-Lise Størksen. Der er hun hovedlåtskriver og har skrevet mange sanger, blant annet hiten «Girls Keep Secrets In The Strangest Ways». I 2006 solodebuterte hun med albumet First Last Dance. Og i 2009 kom det første albumet i serien Stjerneteller. Etter det har hun laget flere albumer i serien Stjerneteller. Hun har i tillegg vunnet spellemannsprisen i 2012 og 2014 med albumene Gullamanter og Dinomaur fra serien Stjerneteller. 

Konserten

Konserten ble fremført bra med god innlevelse. De pratet til publikum og introduserte seg selv med historier som fikk barna til å føle seg enda mer med i forestillingen. De hadde også skikkelig kule små skuespill som fortalte oss om temaet i den neste sangen.

Det det så ut som om barna likte best var delen der tyven kom på scenen og stjal godteriet til Christine. Da ble barna skikkelig engasjerte og begynte å rope for å advare Christine, og da passet det helt perfekt med detektivsangen som kom etter og løste mysteriet.

Den siste sangen ba Christine noen pappaer komme på scenen og danse til pappa sangen. Og det var skikkelig flaut når pappaen min løp opp på scenen å begynte å danse.

Konserten så veldig vellykket ut etter fjesene til barna å dømme. De koste seg skikkelig mye og hadde det gøy. Det eneste de feilet på var at konserten varte litt for lenge. Det ble litt tydelig når noen begynte å gå litt før konserten var ferdig. Men barna så uansett veldig fornøyde ut og jeg vil anbefale å ta med unger mellom 3-8 på dette.