Vi følger Julie og Andreas “i havets favn”, dette var fortsettelsen av produsentforum.

Sjekk del 1 av anmeldelsen for å se hva vi syntes før vi så forestillingen på nytt!

Allerede fra da vi kom inn i pressverksalen for å se del 2 merket vi store forskjeller. Oppsettet var mye bedre, de hadde satt stående lyskastere rundt der Andreas og Julie satt, og dette ga en følelse av at vi ble invitert inn i den bobla som vi følte at vi satt litt utenfor i del 1. De har jobbet på spreng i to dager og den innsatsen de har lagt inn i forestillingen synes. 

De formidlet historien mye bedre og tydeligere. Det var mye lettere å følge med, både fordi man skjønner mer av historien, men også at crewet klarte å holde seg litt unna og ikke forstyrret opplevelsen. Andreas og Julie klarte å kommunisere med publikum, og de snakket mer til oss enn til hverandre denne gangen. Selv om de snakker bedre med oss, så har de ikke mistet den gode kjemien som de har seg imellom. 

De har tatt med flere virkemidler i bakgrunnen som lysshow og bakgrunnslyder som sjø og måker. Julie bytter mellom forskjellige harper og forklarer hvilke følelser de er knyttet til, de forklarer godt hvor og hva de forskjellige instrumentene er til. Denne konserten ble mye bedre enn vi hadde forventet!

I sin egen boble (produsentforum Del 1)

Produsentforum del 2: I havets favn