I Alebvinger blir vi tatt med inn i en verden av meksikansk kultur, farger dans og musikk. Vi blir kjent med jenta Frida som i natten før dødens dag, en meksikansk festival, blir tatt med inn i en verden der hun blant annet møter et rart fantasidyr. Forestilling er fylt opp med meksikansk musikk, dans og selvfølgelig fargerike kostymer. Dette er virkelig en forestilling hvor man ikke trenger å være bekymret for å kjede seg.

 

Forestillingen består av mange ulike elementer. Musikk og dans er sentralt, og i forestilling blir det sunget på meksikansk og instrumentet brukt er gitar og fiolin. Vi synes musikken var veldig fin og det var gøy å høre på. Under de fleste sangene var det også mye dans som var veldig underholdene og morsomt å se på. En annet viktig element var kostymene. Danseren altså Frida hadde flere kostymeskift i løpet av forestillingen. Kostymene hun bar var fargerike kjoler, som hun brukte i dansen. Dette fanget mye av oppmerksomheten.

 

Det ble fortalt en historie gjennom forestillingen, som handlet om Frida og denne verdenene hun kom til. Der var forskjellige meninger om historien var formidlet bra nok, noen synes at historien var forvirrende, og at all musikken dansen og farger gjorde at historien ikke kom tydelig nok fra, mens andre av oss syntes ikke dette var et problem.

Målgruppen til denne forestillingen var 4 – 10 år. Vi tenker de at de yngste mest sannsynlig ikke får med seg handlingen med seg og fokuserer nok mest på fargene, musikk osv. For de litt eldre vil nok historien være mer viktig. På grunn av dette mener vi at målgruppen på 4-10 år passer. Alle som ser den vil nok fokusere på ulike ting, men vi tror den vil være underholdene for alle uansett.

 

Hvis noe skulle vært bedre, tenker vi det handler om lyden i forestillingen. Mange av tingene de sa var utydelige, og hvis lyden hadde vært bedre ville nok historiene også vært mer tydelig.

 

Alt i alt synes vi forestillingen var underholdene, og at den passer for målgruppa den er satt til. Vi vil anbefale denne forestillingen til de fra 4-10-år.

 

Emma og Johanne