Spanske El Patio teatro gir oss med A Mano en fantastisk fremføring, preget av kreativitet, talent og en rørende historie.

A Mano handler om en liten leirefigur som har et ønske om å komme seg bort fra butikkvinduet og ut i verden. Hans reise kommer med oppturer og nedturer, samt kjærlighet og drømmer. Historien er overraskende medrivende og gjennom forestillingen utvikler vi et emosjonellt bånd med den lille fyren.

Leirefigurene i A Mano blir spilt av hendene til skuespillerne. Med dette mener vi at de styrte hodet til figuren med én hånd, og resten av kroppen var den andre hånda til den som styrte. Det er utrolig hvordan de får frem kroppspråk og følelser gjennom enkle håndbevegelser. Forestillingen bruker gode estetiske virkemidler som lys og scene som gjør det hele enda mer realistisk og visuellt spennende. En ting vi satte veldig pris på, og tenkte at var smart, var at de som styrte, hadde på seg mørke klær. Dette gjorde at vi kun la merke til figuren og scenen, og glemte helt hvem som sto bak. En helt utrolig følelse.

Vi mener at A Mano er en svært fin og følelsesvekkende forestilling. Det hele er mer imponerene siden dette er deres første oppsettning. A Mano er laget for alle over seks år, men vi tenker at det kan være vanskelig å få med seg for yngre publikum. A Mano innblandet humor i historien, som gjorde det lettere å like for små barn. Likevel kan det fortsatt bli litt for komplisert for barn i seks års alderen.

Likevel er det en god laget forestilling som virkelig har vist hvor medrivende et dukkespill kan være!

Takket være fremmedspråk på ungdomsskolen, kunne vi snakke litt med El Patio Teatro på spansk. (Ola, Lea, Tracie og Anine)

¡Gracias por el espectáculo El Patio Teatro! Ha estado una delicia ver vuestro arte, y ha estado muy divertido hablar Español con vosotros. Te deseamos lo mejor para el futuro.

¡Saludanos desde los jóvenes de Showbox!