For åttende år på rad arrangerer Scenekunstbruket scenekunstfestivalen SHOWBOX, en festival med fokus på barn og unge. I den anledning lanserer vi også bloggen Scenekunstbrukets Unge Stemmer.


For åttende år på rad arrangerer Scenekunstbruket scenekunstfestivalen SHOWBOX, en festival med fokus på barn og unge.

Årets festival går av stabelen i Oslo fra mandag  26. november til torsdag 29. november  2012.
SHOWBOX er en åpen festival for alle interesserte, og en arena for scenekunst. SHOWBOX er en møteplass der scenekunstnere, arrangører og andre interesserte samles i et mangfold av forestillinger, samtaler, diskusjoner, speedmeeting og presentasjoner.

I løpet av disse fire dager kan du oppleve over 18 forestillinger, seminar, presentasjoner, samtaler og sosialt samvær. Vi presenterer flere ulike sjangre innen scenekunst, alt fra dokuteater, figurteater, dans, teater og performance. Du finner en deltaljert oversikt under Arrangement.
Festivalen arrangeres i samarbeid med Black Box Teater, Teater Manu, Den Norske Opera & Ballett, Dansens Hus, Det Andre teatret og Nationaltheatret.

På denne bloggen vil dere få lese intrykkene til en gruppe ungdommer fra Nittedal Ungdomskole, som skal følge festivalen, både før under og etter.

 For program, billetter og praktisk info gå til festivalens hjemmesider showbox.no