Hva vi forventer:

Det vi forventer i denne forestillingen, som det også står i programmet er en spennende og humoristisk forestilling om hvorfor Tornerose ikke vil våkne fra sin hundre års lange søvn. Også tenker vi at når en dukke skal spille Tornerose så må det være en grunn for det.

Hva er temaet?

Vi tenker at temaet er at Tornerose er lei av alt i verden, og vil bare sove.

Hva tenker vi etter forestilling:

Etter forestilling så fikk vi litt andre tanker om forestillingen. Det vi først tenkte var jo at vi skulle se hvorfor Tornerose ikke ville våkne. Vi har litt av den samme tanken etter forestillingen, men har også noen andre tanker. Vi tenker at siden Tornerose selvfølgelig sov på starten, så tenker vi at hun drømmer om hvorfor hun ikke vil våkne. Først så ser du dukken, som da er Tornerose som sover, men at vi ser foreldrene som går inn og ut når hun er bak de gjennomsiktige gardinene. Også flytter de Tornerose ut og setter henne på scenen. Foreldrene, kjæresten og legen styrer dukken.

Vi tenker jo at forestillingen handler om at hun drømmer, og det er fordi at etter at foreldrene, kjæresten og legen er kledd i fine klær så endrer de stil når Tornerose våkner. Og da tenker vi at Tornerose drømmer, fordi hun er foran de gjennomsiktige gardinene og foreldrene, kjæresten og legen har skiftet til svarte klær. Vi tenker at hun drømmer om forskjellige grunner til hvorfor hun ikke vil våkne, men så ser det ut som om at legen prøver å hjelpe henne fordi Tornerose ser også veldig deprimert ut. På slutten av denne forestillingen så tror vi at Tornerose våkner fra denne drømmen, fordi hun er da tilbake bak de gjennomsiktige gardinene og foreldrene har skiftet tilbake til finere klær.

Vi kan anbefale denne til folk som tåler høy lyd og de som er over aldersgrensen 9+

Dina larsen granlund og Oda jensen