To syke søstre

I denne grøsserkomedien møter vi Berit og Bodil som mistet sine foreldre i en trafikkulykke. Berit er bitter fordi hun sitter i rullestol og mener Bodil hadde skyld i dette. Derfor driver Berit og tyranniserer og torturerer sin søster helt til Bodil får nok og planlegger hevn.

Denne forestillingen er en morsom og sær historie, ren teatral galskap rett og slett! Selv om karakterende er gjort ekstreme kan man kjenne igjen sjalusi og misunnelse i søskenforhold. I tillegg hjelper den skumle scenografien, musikken og de troverdige prestasjonene til skuespillerne til å skape en mørk komedie. Vi synes denne forestillingen passer veldig godt til videregående, men kanskje ikke tidlig ungdomsskole. Denne forestillingen fokuserer på komikk og humor istedenfor tunge temaer slik det ofte gjøres når det skapes teater for unge. Det er oppfriskende og kunne le litt av enkel humor, og ikke minst energigivende i en krevende skolehverdag.

For oss som holder på med teater var skuespiller prestasjonene spesielt inspirerende, særlig med tanke på mimikk og hvor langt du kan dra en karakter. Denne forestillingen anbefales på det sterkeste, all grunn til å unne elevene en god latter.

Hvis du ønsker mer informasjon om forestilingene se Marked for scenekunst.

Vi påberoper oss ingen fagligekspertise, men skriver i samarbeid om våre opplevelser fra forestillingene på markedet for scenekunst. Klem Sceneliv 360°