Tractor circus tar med deg ut på landet til et sted med musikk og folk som henger etter håret fra en traktor. Du blir dratt med ut på landet med musikken, og vil bli sittende å gape når du ser usedvanlige talentene til jentene. 

Sammen har tre sirkusartister og en musiker satt sammen dette morsomme showet for alle mellom alderen 0 til 100 år. En forestilling for alle med lekne scener, sanger som spilles med mange forskjellige instrumenter og helt utrolig akrobatikk. De eldre vil høre musikken, og forstå de forskjellige temaene fra livet som synges om. De yngre vil elske å bli dratt opp fra salen, bli med å lage rytmer med bananer og se på jenter henge etter hverandre langt over bakken. Man kan oppleve forestillingen som en følelsesmessig karusell hvor man enten gaper og er spente, eller blir overanstrengt og redde. Uansett er det en uforglemmelig opplevelse. 

Musikeren har en helt særegen stemme, og sier at sangene henne har skrevet er inspirert av livet. I forestillingen viser de på morsomme måter opplevelser de har opplevd. Som å miste nøklene til bilen, eller lage ekkel kaffe. Noen av sangene tar også opp viktige temaet i livet. Det er fire sterke jenter som spiller denne forestillingen. Hører du etter får du med deg at noen av sangene på starten handler om kvinners rettigheter. Forestillingen viser hvor sterke kvinner kan være, og hvordan livet kan være. Dems liv, men også våre egne. 

Under forestillingen kan man virkelig se hvor mye artistene har øvd, og hvor mye de stoler på hverandre. Vi har aldri sett noen så modige. 

Dessverre gikk ikke hele forestillingen helt som planlagt. Under en av sangene oppstod det en teknisk feil som stoppet sangen. Noen i sånne situasjoner ville blitt flaue eller fryst. Det var ikke tilfellet her. De fire jentene tok det med et smil, snakket med publikum og skapte latter. Etter det gikk forestillingen akkurat som den skulle. 

 

Dette er en utrolig spennende og morsom forestilling for store og små. En forestilling de minste jublet over, og sa de ville se igjen. En forestilling selv voksne og ungdommer koste seg med. En forestilling alle burde få med seg. Det finnes ikke noe lignende. 

 

Skrevet av Aurora og Minna.