Jeg synes at forestillingen tetris passer for personer som er 4 år eller eldre og liker å bevege seg. Forestillingen baserer seg på tetris, fra 80-tallet. Spillet handler om å få forskjellige figurer til å lande oppå hverandre, så tett som mulig.

Jeg snakket med en jente fra 1. klasse. Hun syntes den beste delen av dette stykket, var når danserne lot seg styre av rubiks kubene som ble gitt ut til publikum. Jenta jeg snakket med likte også veldig godt delen der danserne tok ned folk på scenen, og alle kunne bli med å danse og leke.

Man ser at danserne har øvd veldig mye. Alt var perfekt samkjørt, og det så ut som at alle var på riktig plass hele tiden. De brukte mye akrobatikk i dansen, noe som gjør at barn ikke kjeder seg hvis det varer lenge. Selv om de hadde få rekvisitter, synes jeg de klarte seg veldig bra. Jeg synes også at det var veldig bra at de klarte å holde en lang forestilling, uten at det ble kjedelig, selv om det ble en del gjentagelser.

På slutten toppet de alt, ved å ta med hele publikum opp på scenen. Først så valgte danserne noen barn på første rad til å komme ned på scenen. Og så valgt de flere og flere, og til slutt så inviterte de hele publikum ut på scenen. Man så at alle likte det, uansett hvor gamle de var.

Koreografi: Erik Kaiel
Utøvere: Kim Jomi Fischer, Ryan Djojokarso, Paulien Truijen, Mayke van Kruchten