Det er en danseforestilling, som tar utgangspunkt i diktet Vår herres klinkekule (skrevet av Finn Lundt og Eriks Bye). Underveis i forestillingen får man høre diktet lest opp. De to danserne (Nora Svenning og Sudesh Adhana) viste noen utrolige akrobatiske egenskaper.

Vi synes at de ikke fikk vist frem handlingen på en tydelig og forståelig måte. Det ble bare to stykker som gjorde akrobatikk, dette førte til at man mistet interessen. Vi synes også at målgruppen blir feil, målgruppen er 6-10 år, og vi tror at de ikke vil forstå budskapet og vil miste konsentrasjonen og tålmodigheten. Det er vanskelig å si at forestillingen var dårlig siden danserne gjorde en så bar jobb som de gjorde, men man må si det ble litt vanskelig å tolke det de ville formidle. Lengden på stykket virket mye lenger enn det det egentlig var.

Nora og Sudesh gjorde fantastiske akrobatiske bevegelser. De klarte å bruke rekvisittene på en morsom og oppfinnsom måte. De oppfinnsomme måtene de brukte rekvisittene på fikk tankene vekk fra handlingen. Delen med de fargede, lysene ballene fikk en fin effekt på forestillingen.

Vi har valgt å gi dette stykket 2 av 5.
Dette er fordi vi synes det ble for lite av handlingen, og man fikk ikke frem hva som skjedde.

Varighet: 35 min
Målgruppe: 6-10 år