Skrømt på vift er en forestilling av Hege og Tove hvor de snakker om forskjellige typer skrømt. Dette er en musikkfylt og inkluderende forestilling for barn i alderen 6 – 13 år. 

 

I forestillingen ble det sunget, spilt fiolin, banjo og gitar. Gjennom sangene fikk vi høre historier om skrømt, blant annet en fjøsnisse og huldra. De inkluderte publikum mye i forestillingen sin. Blant annet ved at de oppfordret publikum til å være med å synge, og tok opp noen av de mindre barna til å være med å hjelpe med å fortelle noen av de ulike historiene. Personlig synes vi det var litt kjedelig innimellom, men med tanke på at vi er såpass utenfor målgruppen så er ikke dette så rart. Likevel synes vi musikken var bra, og de hadde bra harmoni når de sang

 

En ting vi synes kunne vært bedre var at målgruppen kunne vært mer korrekt. Vi mener denne passer bedre for 6 – 9 år fordi vi tenker eldre årige synes dette er kleint og vil ikke synes det er gøy å blitt tatt opp på scenen. De yngre så vi tydelig likte å bli tatt opp og koste seg og hadde det gøy da. 

 

Emma, Johanne, Anniken og Thea