Scene! Art er et stykke som viser hvordan man kan sette opp en forestilling på 45 minutter. I stykket er det kun en skuespillerinne, og hun var en veldig dyktig en. På starten av stykket hadde hun kjøpt en startpakke, som inneholder elementer til å lage en forestilling. Pakken kom med scenografi, rekvisitter, kostyme, manuskript og en CD. CD-en gir henne instruksjoner til hva hun skal gjøre på scenen. Deretter tar henne med oss ut på et eventyr, der hun selv spiller alle rollene og lager alle scenene.

Selve stykket har en målgruppe, som er siktet for yngre barn. Scene! Art forteller en historie, som er lett å følge. Den handler om hvordan en tjenestepike er forelsket i kongen av slottet, der hun jobber. Spillet har et interessant konsept, der skuespillerinnen blir ledet gjennom prosessen av å lage et skuespill.

Hun setter opp slottet, med paneler som var med i pakken. Hun får også instruksjoner om å spille forskjellige andre roller, som konge av slottet. Ved hjelp av enkle rekvisitter spiller hun et skuespill, med forskjellige scener. Det ble lettere for publikum å forestille seg slottet, siden hun var flink til å beskrive hvordan man skulle se det for seg.

Skuespillet passer for barn. Det går gjennom flere sjangre, man ofte ser i skuespill, som skumle-, romantiske- og tristescener. Ved hjelp av lys, lyd og skuespillerevner, skildrer hun et stykke som kan lære både barn og voksne, å være kreative og fantasifulle.

Vi syntes selve stykket var en kreativ idé. Skuespillerinnen klarte å skape et helt skuespill, med veldig få kulisser og kostymer osv. Til tider ble det vanskelig å høre det hun sa, for det ble litt lavt, og litt mumling. Noen Scener ble litt lange, og dratt ut, men alt i alt var det kreativt, unikt og morsomt.