Den medrivende forestillingen “Mini Afrika” for målgruppen 0-3 år, mener vi passer for både store og små! Raymond Sereba som er utøver og produsent passer på at han har strålende kontakt med tilhørerne, og han får de med seg fra første stund. Til og med de aller minste. Han har et smil om munnen som får alle til å følge seg komfortable.

Sereba startet forestillingen med å engasjere publikum ved å avsløre hva som var gjemt under teppet,  som sto på scenen. Barna på første rad jublet av glede da de så ulike trommer og xylofoner komme til syne. Forestillingen fortsetter med at Raymond spiller på de afrikanske instrumentene, mens han ber oss være med å danse til rytmene. I tillegg synger han enkle dyre-lyder, som barna skal gjenta. Etterhvert åpner han for at barna kan teste ut instrumentene, så de som vil får lov å komme opp og spille med han.

Mot slutten av forestillingen setter Sereba alle instrumentene han har med seg ut blant publikum. Barna får spille “freestyle” og selv lage afrikansk musikk.

Vi hadde med oss to musikkantenner på 11år og dette er noen tilbakemeldingene deres:

– De følte at musikken tok dem med på en reise til Afrika og de fikk se instrumenter de aldri før hadde sett.

– Forestillingen var noe de sterkt anbefalte fordi de følte seg som en del av det hele.

Alt i alt vil vi anbefale forestillingen Mini Afrika på det sterkeste. Den vil ta deg med på en uforglemmelig reise og gi deg et inntrykk av den tradisjonelle musikken derfra.

 

Forestillingens navn: ” Mini- Afrika”

Utøver og produsent: Raymond Sereba

Turnetype: barnehager, bibliotek etc.

 

Beri og Kathrine