Forestillingen handler om to menn som har blitt drept i Nederland. Begge ble drept for sitt politiske syn, og de befinner seg begge i en ingensteds plass. Pim er politiker, og ble skutt i hodet, derfor glemmer etter en kort tid hva som skjedde og hvor han er. Theo er filmskaper, og ble også skutt, han prøver hele tiden å få tilbake minnet til Pim, men det ender bare med at han sitter fast i en evig syklus. Denne forestillingen er også inspirert av boken The Limits of Tolerance.
For meg var dette en opplevelse. Skuespillerene, Henrik Ipsen og Simon Jensen, var fantastiske til å holde på rollene sine. Og rollene de hadde fått passet dem godt, var veldig troverdige og var veldig bra skrevet. Noe som var supert av dem var å inkludere publikum så mye som de gjorde, men også få det til å se ut som noe naturlig.

Noe litt mer negativt var at det var bare noen få stoler, så mesteparten av publikum måtte stå. Det kan bli litt slitsomt å måtte stå i 50 minutter. Og på grunn av at mange sto var det mange som endte opp med å stå i veien for hverandre, som førte til at man ikke kunne se alt. Historiene og bakrunnene til de to karakterene synes vi var litt kjedelige. Det ble også mye informasjon om gangen, da blir det litt mye. Så å gi litt og litt informasjon om gangen hadde hjulpet stykket.

Vi vil gi denne forestillingen 2,5 av 5.
Det er fordi de fleste av oss som så på stykket datt ut av historien, fordi det ikke var interesangt nok for dem. Selv ville jeg gitt en mye høyere poengsum, men vi måtte bli enige alle tre.

Tekst: Tara F. Johnsen

Varighet: 50 min
Målgruppe: 15 år og opp