Onsdag 2. desember, et lite sammendrag

I går tok vi toget inn til Oslo. Jeg, Hue og Sigrid startet dagen på «Dansens hus» hvor vi så «Chalk About». Det var utrolig spennende å se hvordan flere ulike virkemidler ble med på og skape en historie, og hvordan danserne brukte publikum.

Kaisa, Mathias og Marius startet dagen med og se «Kakkerlakken med den stygge frakken» på Black Box. Etterpå så vi «Om bare lyseblå kunne bli superhelt». Denne så vi sammen. Det var og utrolig hvordan Lyseblå lekte med superheltfigurene sine, og hvordan det reflekterte tilbake på ham selv. Publikum ble meget godt inkludert, kanskje litt for godt.

Vi spiste lunsj etterpå, da fikk vi diskutert og skrevet litt om stykkene vi hadde sett. Vi byttet etter lunsj. så resten av gjengen fikk sett «Chalk About» og vi fikk sett «Kakkerlakken med den stygge frakken». Det var en søt historie om en kakkerlakk med et ønske om og beholde varmen og takke for det man har fordi det alltid er bra nok.

Etter dette dro vi sammen til «Rom for dans» for å se «Underlandet». Alle fikk et underlig inntrykk av stykket, men jeg og Hue fikk ikke muligheten til å se på «Leahkit» fordi vi måtte dra på Utdanninggsmesse. Etter utdanningsmessa dro jeg og hue hjem. Jeg sovnet nærmest på dørstokken.