mullasigurd2_big

Mullah Sigurd er et teaterstykke av Turnekompaniet. Turnekompaniet er en gruppe på fire søsken som alle deltar i denne forestillingen.

Selve teater stykket handler om de fire søsknenes oldefar Mullah Sigurd, og hans liv som prest i Norge og Amerika. Stykket har et veldig viktig tema om innvandring og om hvordan vi nordmenn også har vært innvandrere. De snakker sin egen mening om flykningskrisen i stykket, men passer på å være politisk korrekte.

Historiene i teaterstykket er historier gruppa har fått hørt fra sine besteforeldre om sin oldefar. Så noen av historiene kan høres litt rare ut, men fremdeles også ganske troverdig og spesielt underholdende. Det er en ganske dramatisk historie med både dramatiske og spennende øyeblikk. Men det blir fremdeles mer av en humorforestilling på grunn av måten alt blir utspilt av karakterene. Forestillingen er gjort ekstra underholdende siden skuspillerne bruker publikum underveis i stykket. Hvis du var heldig nok til å komme på første rad fikk du en mye morsommere opplevelse!

Det er også en gitarist som spiller musikk og lager lyder for å hjelpe med historien, og noen deler av stykket er gjort helt spesielle med disse gitarlydene.

Med en blanding av humor, historie, drama og musikk er dette et bra skuspill for de fleste.

Det er en virkelig underholdenne historie med fantastisk skuespill og interessant musikk.

Jeg vil si det passer fra barn og voksne 13+.