What the fuck is going on er en forestilling om sosiale medier og klumper i magen

What the fuck is going on er en forestilling om en 14 år gammel jente som heter Maja. Hun har en engelsk far, og liker å svømme sammen med vennen sin Emily. På 12 års dagen får hun en iphone  i gave, som blir brukt litt for mye. Etter hvert blir det bare til sosiale medier, og hun blir sittende på rommet dag etter dag uten å snakke med familien sin.

På telefonen ser hun ofte på tynne folk med «perfekte» kropper og  hun føler seg ikke bra nok hvis ikke hun blir som de. Det starter først med en liten klump i magen som vokser seg større og større. Depresjonen og spiseforstyrrelsene hennes blir et stort problem som hun ikke klarer å holde styr på og hun krangler med både familie og Emily.

Hun er redd for at hun ikke er god nok som hun er, og at ingen vil ha henne. Når vennen hennes får seg kjæreste, blir hun litt sjalu, og synes det er vanskelig at Emily blir valgt og ikke henne. Hun føler at Emily er mye bedre og penere enn henne og dette skaper store problemer, og forstørrer klumpen i magen.

Familien hennes skjønner at det er noe ettersom hun ikke oppfører seg som før. De prøver å finne ut av hva som er problemet, men det er ikke så enkelt for dem. Familien kommer med masse forslag som at hun er gravid eller tar dop, men ingen av de er riktige. De vil gjerne hjelpe, men det er vanskelig når Maja ikke vil snakke med dem.

What the fuck is going on er en bra forestilling med et tema som jeg jeg tror mange kan kjenne seg igjen i. Det er mye god humor som fikk meg til å le flere ganger i løpet av forestillingen, noe som gjør at forestillingen ikke blir for tung å følge med på. Den er bra laget med flinke skuespillere og bruker morsomme virkemidler, men jeg skulle ønske at de tenkte litt mer utenfor boksen. Det er en forestilling som jeg føler at jeg har sett flere ganger selv om jeg ikke har det. Det kunne vært litt mer rom for tolkning, og de kunne brukt flere virkemidler for å få fram følelser. Ellers så syns jeg forestillingen var lærerik og spennende

Skrevet av Vera