“Jenta som mistet navnet sitt” er en fantastisk forestilling om ensomhet og utestenging, og hvordan dette påvirker oss mennesker.

I dette stykket møter vi ei jente som blir utestengt og ignorert så mye at hun til slutt mister navnet sitt. Videre følger vi denne jenta på reisen hennes for å finne navnet. For å finne navnet hennes, er hun konstant nødt til å bygge opp selvtilliten sin, slik at hun får motet. Forestillingen har en overraskende avslutning, der får vi vite hvem som stjal navnet hennes.

Jeg synes handlinga i dette stykket var utrolig interessant, og virkert veldig gjennomtenkt. Dette førte til at man fikk med seg plottet uten problemer, samt at det var morsomt. Videre vil jeg nevne at balansen mellom komedie og tragedie var super. Det ble altså ikke for mye av det ene eller det andre, som ga en helhet til forestillinga.

Det var ikke bare jeg som elsket denne forestillinga. Barna på første rad storkoste seg, og lo masse! De var også veldig engasjerte, iallfall da skuespilleren spurte om deres navn. Dessuten virket det som at de forsto det meste av handlinga. Ikke bare traff den barna, men til og med de voksne lo og koste seg.

Jeg er nødt til å rose lyden og musikken i forestillinga. Lyset var til en hver tid utrolig idyllisk og vakkert. I tillegg var det live musikk med trombone, samt andre gøyale lydeffekter. Dette brakte hele stykket sammen, og gjorde hele greia tusen ganger bedre. Jeg synes bruken av lyd og lys økte autentisiteten.

I tillegg til den humoristiske plotten, er også viktige temaer som ensomhet og utestenging. Dessuten var det inkludert et utrolig viktig budskap, som mest sannsynlig traff både unge og eldre. Det de formidlet på scenen er at det ikke lønner seg å stenge andre ute, og at uansett hva, er man nødt til å beholde motet. Jeg likte spesielt godt at de klarte å flette inn noen viktigheter inn i plottet, samt at det var humor i stykket.

Først og fremst vil jeg anbefale denne forestillingen til barn fra 6-10år. Selv om det er uten tvil om at stykket kan være utrolig spennende for voksne også.

Jeg var utrolig imponert over denne forestillingen og skuespillerne. Alt i alt var dette et altoppslukende stykke, med fantastisk bruk av scene, lys og lyd. Personlig synes jeg det var meget spennende med den overraskende avlsutninga, der vi endelig får vite hvem som stjal navnet. Jeg har absolutt ingenting jeg vil pirke på. Kort fortalt var dette en spektakulær forestilling.