Er du glad i høy puls? Liker du å oppleve svensk rock, med kunstneriske trekk og akrobatiske triks? Vel da er Tractor Circus noe for deg.

Tractor Circus er ikke bare et sirkus, men en dyp fortelling om de som styrer det og menneskene de møter på sine reiser. De forteller denne historien gjennom flere akrobatiske og musikalske innspill som har inspirasjon fra både svensk country og mer hillbilly rock. På scenen står det flere gårdsmaskiner som en kran som en på et punkt henger seg fra med håret. På noen punkt var det ganske kaos og det var mange forskjellige ting som skjedde på scenen på en gang, men de greide fortsatt

Forestillingen startet med sang og de tre akrobatene løpende rundt gjennom scenografien. Jeg likte fortellingen godt, selv om den var litt komplisert å forstå. Denne forestillingen var satt 7-100 år. Og personlig så mener jeg at selvfølgelig kan 7 åringer finne morro i de akrobatiske og spennende triksene, men det burde vært anbefalt minst 12 år før å kanskje skjønne litt av det svenske språket og sangene og forestillingen generelt.

Musikaliteten til kvinnen som sang var fantastisk bra. Det var langt fra a4, og taktene henne spilte, og når ordene kom i sangene var perfekt.

Henne hadde også disse små hviskende skrikene inni sangene som jeg kanskje tenker betydde smerte. Stemmen hennes minnet meg også veldig om artisten Selah Sue.

Skrevet av Oliver og Kaspar