Glimrende koreografi blandet med et viktig budskap gjør dette til en fantastisk danseforestilling. Gjennom hele forestillingen får vi vite mer og mer om livene til de tre danserne. Ved hjelp av dans, videoklipp og tale får vi et større innblikk i deres historier.

Alle tre danserne, Abir, Miko og Bao har familie fra andre land. De forteller om hvordan de har hatt det i et helt nytt miljø. De vil gjennom denne forestillingen formidle hvor vanskelig det har vært for dem og hvor hardt det kan være å komme til et annet land. Alle tre har hatt vanskeligheter å tilpasse seg selv, hvem skal de være, hvordan skal de oppføre seg og hvordan passer man inn.

Talentet til alle tre danserne gjorde dette til en fengslende og spennende forestilling. Uten det og bakgrunnen de har i temaet ville forestillingen ikke ha hatt lik effekt på publikumet og ikke påvirket oss i samme grad. I tillegg hevet innlevelsen til alle tre forestillingen til et nytt nivå. Styrken disse tre danserne viser er så inspirerende og fascinerende, og hvordan de har troen på seg selv er bare helt strålende.

Alt i alt synes vi at Hello er en av de beste forestillingene vi har sett i løpet av denne uken og vi håper at alle som er over elleve år griper sjansen til å se den. Hello ville også vært spennende for barn under tolv år, men for å virkelig ta inn Hello i all sin praktfullhet må man forstå hvilken styrke som ligger bak denne oppsetningen og danserne. Derfor bør man over elleve år.

En stor takk til Therese Slob Produksjoner, Abi, Miko og Bao for denne forestillingen. Vi ønsker dere masse lykke til videre.