Jeg har sett forestillingen “HELLO”, som handler om tre unge dansere som formulerer historiene og livene sine gjennom dansing.

Det første man legger merke til under denne forestillingen er den overraskende og gøyalle åpningen. På starten møtte vi tre mennesker som befant seg iblandt publikum. Disse begynte da etterhvert å danse, og gjorde noen utrolige imponerende triks. Dette var en del av forestillingen jeg likte spesielt godt, fordi det var veldig stilig og originalt.

En annen ting som vekket tanker og nysgjerrighet var at opptredenen som en helhet var utrolig sterk og relevant. Det var inkludert sterke historier, sterke liv, og sterk koreografi. Forestillingen ble styrket av dette, og av den intense følelsen gjennom hele opptredenen, som gjorde at den var utrolig fantastisk og tankevekkende.

Forestillingen tar opp utrolig mange viktige sider ved samfunnet idag, og hvordan det er å vokse opp som flerkulturell. Det som blir vektlagt er blandt annet integrering, takknemlighet, fattigdom, religion og ensomhet. Som et resultat, sitter du igjen med masse tanker, som ofte er hensikten ved slike forestillinger. Dermed kan vi si at formuleringen av budskapet deres var vellykket.

Det eneste jeg ikke likte særlig godt ved forestillingen, var bruket av skjerm og video. Noen ganger passet det svært godt inn som en bakgrunn, for å gi mer feeling til scenen. Andre ganger derimot, ødela det for autentisiteten da det var både dansing på skjerm og på scenen. Alt i alt synes jeg forestillingen hadde vært bedre uten video, og at de heller burde brukt skjermen kun som bakgrunn.

En annen ting jeg også vil nevne er at dansingen til tider ikke var synkronisert, som ødela bittelitt for helheten. Men dette er altså bare småpirk, og var ikke noe jeg ellers ville lagt merke til.

Kort oppsummert, synes jeg denne forestillingen var rørende og tankevekkende. Dette er en forestilling som vekker mange følelser og tanker, og som gir deg et nytt perspektiv på andre kulturers opplevelse av samfunnet. Dansingen var super, og alle tre danserene imponerte med stilige mooves. Jeg vil anbefale denne forestillingen til alle over 13, fordi den kan være litt overhveldene for yngre, og kan være vanskelig å forstå.